Üdvözlöm a Dr. Várhegyi Ügyvédi Iroda honlapján! Az Ügyvédi Irodát Dr. Várhegyi Zoltán ügyvéd 1998. szeptember 3-án alapította az iroda székhelyén Mohácson, majd 2007. június 25-én megnyitotta pécsi alirodáját.


A Dr. Várhegyi Ügyvédi Iroda alapítása óta megszakítás nélkül folytatja teljes körű ügyvédi tevékenységét, ügyfelei magas színvonalú jogi képviseletét látja el polgári ügyekben, peres és nem peres eljárásokban, vállalja szerződések, okiratok szerkesztését, vállalkozások eseti és tartós jogi képviseletét, vitás ügyekben közvetítői tevékenység lebonyolítását.


Az Ügyvédi Iroda online hozzáféréssel rendelkezik a földhivatali adatbázishoz a „TAKARNET” rendszerhez, rendelkezik az elektronikus cégeljáráshoz szükséges elektronikus aláírási joggal, az elektronikus cégeljárás lebonyolításához (cégbejegyzési, változásbejegyzési kérelem) és az elektronikus fizetési meghagyás és végrehajtás benyújtásához szükséges technikai feltételekkel.


Köszönöm, hogy felkereste a Dr. Várhegyi Ügyvédi Iroda honlapját!


Kérem, amennyiben jogi tanácsra, képviseletre van szüksége, tiszteljen meg bizalmával!

 

Tisztelettel:
Dr. Várhegyi Zoltán
ügyvéd

 

 

 

§

Ezt a honlapot a Pécsi Ügyvédi Kamarában bejegyzett Dr. Várhegyi Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és egyéb szabályzatok szerint.
Az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és egyéb szabályzatok a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján érhetők el.

§


Copyright © 2011 Arconsult Kft.